Priser i: 

NAMNRINGAR & RINGAR I SILVER 

Våra ringar i silver passar utmärkt som namnringar eller förlovningsringar byHovlands utbud av namnringar är i en gedigen och enkel design. Det finns även ringar i mer kaxigt och modernt utförande för att möta alla smaker. På många av ringarna får det plats mycket text eller många namn. En av de ringar som blivit ett signum för byHovland är ringen Gränslös kärlek som Mia designade som ett tecken på kärleken till sina barn genom att skriva just ordet kärlek på 28 språk.
- Ringen som symbol för troheten var en uppfattning som kom från Medelhavsområdet där romarna använde ringen som pant för ingångna avtal av alla de slag. Deras trolovningsring gjordes först av järn, ringar av guld började göras på 100-talet idag görs förlovningsringar och vigselringar av det material man själv föredrar!

Välgjorda ringar i 925 sterlingsilver av hög
kvalité smycken som är fina utan text eller genom att lägga till ett namn får du unika smycken i silver. Alla ringar och namnringar tillverkas av oss i vår ateljé. Vi hoppas att du med ditt personliga budskap ska få de unika ringar du söker här hos oss! Har du några frågor om våra smycken tveka inte utan hör av dig till oss på 0738-258866.