Priser i: 


DOPSMYCKE  BARNSMYCKE

DOPSMYCKE & BARNSMYCKE MED NAMN I EXKLUSIV DESIGN

Det bästa vi har är våra barn och naturligtvis finns en särskild kollektion till dem, med söta och tuffa barnsmycken med namn i en lite mindre storlek. Ett smycke ska med vår design passa att bära även när barnet växer upp, här hittar du armband ringar, örhängen eller varför inte ett par snygga manschettknappar.
Här har vi samlat våra armband och lite andra smycken i olika utföranden, som passar fint till både tjejer och  killar. Perfekt som dopsmycke eller vid andra högtider. Ett dopsmycke bildar tillsammans med barnets namn vackra personliga presenter som ger barnet ett fint minne från sin dopdag.
Ett Barnsmycke & Dopsmycke från oss är givetvis tillverkat och designat av oss i vår egen ateljé och alla dess delar är rakt igenom 925 sterling silver eller 18k guld. Se faq för mer info om våra silversmycken. Välj själv om du vill att vi bokstav för bokstav handstämplar dina smycken eller om du vill ha en vacker skrivstil. Vid smycken som är mer utsatta som vardags armband tycker jag att handstämplat kan vara att föredra då det ligger djupare och inte slits lika lätt som en gravyr.

SPECIELT BARNSMYCKE MED TEXT

Om du önskar en längre text på baksidan av ett dopsmycke tex datum vikt längd eller om du önskar en längre text på  smycken för tex diabetes så kontakta oss på 0738-258866 för prisuppgift och för att se vad som är möjligt. Vid medicinska smycken är det viktigt att vi hittar en modell som gör att gravyren blir lättläst för att det ska gå att få in de uppgifter som är viktiga vid just den sjukdomen.