Priser i: 

DOPSMYCKEN & BARNSMYCKEN

EXKLUSIVA DOPSMYCKEN & BARNSMYCKEN I SILVER MED NAMN, TEXT & GRAVYR

Det bästa vi har är våra älskade barn och naturligtvis finns en särskild kollektion till dem, med både söta och tuffa barnsmycken med namn i lite mindre storlek. Tanken med våra barnsmycken & dopsmycken är att de ska kunna bäras av våra älskade barn en lång tid framöver genom sin stilrena och enkla design är det inget smycke man blir för stor för att bära. Många av våra smycken för barn finns även som en större modell för mamma eller pappa.
Här har vi samlat våra barn halsband i olika utföranden, som passar både små och stora killar och tjejer. Våra halsband är perfekta presenter som dopsmycken eller vid andra högtider ett minne av en födelsedag eller ett storasyskon smycke. Våra dopsmycken bildar tillsammans med barnets namn älskade namnsmycken som ger barnet ett fint minne från sin dop dag. 
Alla våra barnsmycken & Dopsmycken är givetvis även de tillverkade och designade av oss i vår egen ateljé och alla dess delar är rakt igenom 925 sterling silver & alla gulddetaljer är i 18k se faq för mer info om våra silversmycken, skötselråd, textstilar mm. Vi hand stämplar alla våra smycken bokstav för bokstav eller om du vill ha en tuff gravyr eller en vacker skrivstil så görs detta i våran gravyrmaskin men anpassas till varje smycke för att få en perfekt placerad gravyr till just ditt namn. Valet är ditt, bestäm själv vad du gillar bäst för stil på ditt barn halsband!

DOPSMYCKEN MED MYCKET TEXT!

Om du önskar en längre text på baksidan av dopsmycken tex datum vikt längd eller om du önskar en längre text för barn med tex diabetes så kontakta oss på 0738-258866 för prisuppgift och för att se vad som är möjligt, det mesta går att lösa men vi är måna om att det ska gå att läsa ordentligt och vara lätt förståligt på medicinska smycken för att kunna ge barnen en trygghet när de bär dessa.