Svenskt hantverk    Snabb leverans    Nöjd-Kund-Garanti

Namnsmycken & Silversmycken

650 SEK

SILVERSMYCKEN NAMNSMYCKEN

Silversmycken från ByHOVLANDNamnsmycken i silver och guld

ByHOVLAND tillverkar smycken från grunden i en stilren nordisk design som tillsammans med kärleksfulla ord eller älskades namn blir till tidlösa smycken i silver. ByHOVLANDS tillverkning och formgivning sker i egen atelé och i sortimentet finns namnsmycken silversmycken herrsmycken och barnsmycken - som passar både till vardag och till fest. Namnsmycken är väldigt uppskattade som en mer genomtänkt och personlig present som blir ett minne för livet. Alla smycken och alla dess delar är rakt igenom 925 Sterlingsilver och 18k guld. Samtliga är stämplade på baksidan med ByHOVLANDS registrerade tillverkarstämpel MIAH och 925 eller 18k stämpel. Där det finns plats finns även en ortstämpel. På silversmyckets kedja hänger en tag med ett loggo H som ett bevis för att det är ett silversmycke från ByHOVLAND tillverkat med mycket hjärta just för dig! Förhoppningen är att det genuina hantverket med dina personliga budskap ska skänka lycka och glädje till dig som bärare för en lång tid framöver.

Designa namnsmycken

Herrsmycken läderarmband

Silversmycken med namn eller egen text som vi tagit fram till vårt sortimen har vi valt genom nogranneftertanke och satt en design på som vi är stolta över och tycker passar in i vårt sortiment och vår design linje. Men om du har andra idéer på vad just du vill ha, tar vi gärna i mot din egen design på ett personliga smycken eller hjälper dig att utforma det du söker. Vi hoppas genom att du tittar runt bland vårt grundsortiment lyckas skänka dig lite inspiration att fatta pennan och börja skissa på vad just du önskar. Vi tar i mot foton, skisser på papper eller skisser gjorda i datorn. I vår gravyrverkstad har vi flera datastyrda gravyrmaskiner för att kunna koplettera handstämplingen på våra text & namnsmycken. Vi tillverkar alla våra smycken. Men vi har även möjligheten att göra otroligt vackra gravyrer och olika loggotyper för företag och privatpersoner. Välkommen in i vår webbshop för att se mer av våra silversmycken

 

Frågor om våra smycken !

Namnsmycken i silverVår atljé är belägen i de djupa skogarna i Värmland, vi har ingen fysisk butik men kontakta oss gärna på telefon +46793192992 om du vill komma och titta och känna på våra silversmycken. Vi tar gärna i mot besök i vår ateljé på förbokade tider. Du når oss lättast vardagar mellan 9:00-15:00. Vi som jobbar här och driver detta företag heter Mia & Jocke Hovland och vi ser fram emot ditt besök här hos oss. För er i närmorådet går det även bra att hämta upp era beställda silversmycken hos oss i atlején, välj då "Hämta själv" i kassan!