Svenskt hantverk    Snabb leverans    Nöjd-Kund-Garanti

Sommarleverans 2024, v28-31 upp till 4veckor

SILVERSMYCKEN NAMNSMYCKEN

Silversmycken från ByHOVLAND

ByHOVLAND tillverkar smycken från grunden i en stilren nordisk design som tillsammans med kärleksfulla ord eller älskades namn blir till tidlösa smycken i silver. ByHOVLANDS tillverkning och formgivning sker i egen ateljé och i sortimentet finns namnsmycken silversmycken herrsmycken och barnsmycken - som passar både till vardag och till fest. Namnsmycken är väldigt uppskattade som en mer genomtänkt och personlig present som blir ett minne för livet. Alla smycken och alla dess delar är rakt igenom 925 Sterlingsilver och 18k guld. Samtliga är stämplade på baksidan med ByHOVLANDS registrerade tillverkarstämpel MIAH och 925 eller 18k stämpel. Där det finns plats finns även en ortstämpel. Förhoppningen är att det genuina hantverket med dina personliga budskap ska skänka lycka och glädje till dig som bärare en lång tid framöver.

Designa namnsmycken

Silversmycken med namn eller egen text som vi tagit fram till vårt sortimen har vi tillverkat och satt en design på som vi är stolta över och tycker passar in i vårt sortiment. Men om du har andra idéer på vad just du vill ha, tar vi gärna emot din egen design på personliga smycken eller hjälper dig att utforma det du söker. Vi hoppas genom att du tittar runt bland vårt grundsortiment lyckas ge dig lite inspiration att fatta pennan och börja skissa på vad just du önskar. Du kan skicka foton, skisser på papper eller skisser gjorda i datorn. I vår gravyrverkstad har vi flera datastyrda gravyrmaskiner för att kunna koplettera handstämplingen på våra text & namnsmycken. Vi tillverkar alla våra smycken för hand och har möjligheten att göra gravyrer och olika loggotyper för företag och privatpersoner. Välkommen in i vår webbshop för att se mer av våra silversmycken

Frågor om våra smycken

Vår atelje finns i Karlskoga, vi har ingen fysisk butik men kontakta oss gärna på 0793192992 om du vill komma och titta på våra silversmycken. Vi tar gärna emot besök i vår atelje på förbokade tider.Du når oss lättast på vardagar mellan 9-16. Vi som driver och svarar i telefonen är Mia & Joacim Hovland och vi ser fram emot ditt besök hos oss. För er som bor i närheten går det även bra att hämta upp era beställda smycken ihos oss välj då "Hämta själv" i kassan!