Priser i: 
Silversmycken_cirklar

SILVERSMYCKEN

Ett av byHovlands första silversmycken var en cirkel och har sedan starten varit en av stor säljarna i deras silversmyckes sortiment. Under åren har serien utvecklats, förfinats och fått detaljer som guld pärlor och halv ädelstenar cirklarna finns nu både i platt och kupat utförande. Här finns ett av de silversmycken som har blivit  byHovlands signum Heart of gold, detta är en cirkel med ett hjärta av guld i mitten. Smycket har blivit  en otroligt populär present, cirkeln finns även som barnsmycke och är perfekt som dopgåva till små tjejer.

- Att cirklar blivit så populärt som namnsmycken beror på att de är så tidlösa och att man kan bära hela familjen på ett smycke som symboliserar evighet.

Exklusiva namnsmycken & silversmycken av hög kvalité hittar du här bland våra cirkel smycken. Alla smycken är tillverkas av oss för hand i vår egen ateljé. Vi hoppas du finner vad du söker bland våra cirkel formade halsband, armband och örhängen! Har du frågor om våra silversmycken är du varmt välkommen att ringa oss på 0738-258866 du når oss lättast på vardagar mellan 9-15.