Priser i: 
Namnsmycken_prickar

SILVERSMYCKEN MED NAMN

 Populära silversmycken i en rund form, kupning i dessa silversmycken gör att de får en väldigt vacker lyster.  Prickarna finns både som helt stilrena eller för de som önskar med olika sötvattenspärlor eller berlocker. Självklart går även prickarna att få helt platta om man önskar det, men det är inget som finns i ordinarie sortiment. Silversmycken med text och namn kan du själv välja hur gravyren ska placeras du kan även välja på olika gravyr alt från handstämplat till skrivstil. Det fina med serien är att variationerna är så stora att dessa namnsmycken kan passa till alla, från barn till farmor & mormor. 

- Prickar är helt underbara namnsmycken, gedigna, känns bra och ger ett mjukt intryck. Ett av mina absoluta favorit smycken är titania älskar det och använder det ofta, just för dess enkelhet trots att det är ett lite större smycke!
 
Välgjorda exklusiva namnsmycken & silversmycken  av hög kvalité finns här bland våra romantiska pricksmycken. Alla smycken tillverkas av oss i vår ateljé. Vi hoppas du med ditt personliga budskap ska få de unika namnsmycken du söker! Har du några frågor om våra smycken hör av dig till oss på 0738-258866.