Priser i: 
Textsmycken

TEXTSMYCKEN

Under kategorin exklusiva textsmycken finns byHovlans lite tyngre namnsmycken maffiga ringar och armband smycken med plats för mycket text. Dessa smycken med text lämpar sig bra för dig som vill bära med dig en text eller varför inte en del av en låt som ligger dig varmt om hjärtat. Armbandet Enya är designat i just det ändamålet Mia skapade det för att kunna bära med sig låten May it be av just Enya, vilket även passade som namn till detta maffiga textsmycke.
- Det finns texter som skänker oss styrka och ord som ger oss mod och motivation här finns alla möjligheter att skapa de textsmycken som betyder något för just dig!

Välgjorda exklusiva namnsmycken & silversmycken av hög kvalité finns här. Alla smycken med text tillverkas av oss i vår ateljé. Vi hoppas du med ditt personliga namn ska få de unika namnsmycken eller smycken med text du söker! Smycken under exklusiv har en gedigen tyngd och plats för många bokstäver. Har du några frågor om våra smycken hör av dig till oss på 0738-258866.