Priser i: 


SILVERSMYCKEN  NAMNSMYCKEN  

Silversmycken från Hovland !
 

By Hovland tillverkar smycken från grunden i en stilren nordisk design som tillsammans med kärleksfulla ord
eller älskades namn, blir till tidlösa smycken i silver.
By Hovlands tillverkning och formgivning sker i egen ateljé och i sortimentet finns namnsmycken, herrsmycken och barnsmycken - som passar både till vardag och till fest. 
Namnsmycken är väldigt uppskattade som en mer genomtänkt och personlig present som blir ett minne för livet. Alla smycken och alla dess delar är rakt igenom 925 sterling silver och 18k guld. Samtliga är stämplade på baksidan med hovlands registrerade tillverkarstämpel MIAH och 925 eller 18k stämpel. Där det får plats finns även en ortsämpel med. På silversmyckets kedja hänger en tag med ett loggo H som ett bevis för att det är ett silversmycke från Hovland tillverkat med mycket hjärta just för dig! Förhoppningen är att det genuina hantverket med dina personliga budskap ska skänka lycka och glädje till dig som bärare för en lång tid framöver.

 

Designa namnsmycken !

Silversmycken med namn eller egen text som vi tagit fram till vårt sortiment har vi valt genom noggrann eftertanke och satt en design på som vi är stolta över och tycker passar in i vårt sortiment och vår designlinje. Men om du har andra idéer på vad just du vill ha, tar vi gärna i mot din egen design på personliga smycken eller hjälper dig att utforma det du söker. Vi hoppas genom att du tittar runt bland vårt grundsortiment lyckas skänka dig lite inspiration att fatta pennan och börja skissa på vad just du önskar. Vi tar i mot foton, skisser på papper eller skisser gjorda i datorn. I vår gravyrverkstad har vi en datastyrd gravyrmaskin för att kunna komplettera handstämplingen på våra text & namnsmycken. Vi tillverkar alla smycken för hand och handstämplar fortfarande ca 90% av alla våra smycken. Men vi har nu även nöjet att i bland få göra helt otroligt vackra gravyrer och olika loggotyper för företag och privat personer. Välkommen in i vår webbshop för att se mer av våra silversmycken!

 

Fråga om våra smycken !

Vår ateljé är belägen i de djupa skogarna i värmland, vi har ingen fysisk butik men kontakta oss gärna på telefon 0738-258866 om du vill komma och titta och känna på våra silversmycken, vi tar gärna i mot besök i vår ateljé på förbokade tider. Du når oss lättast på vardagar mellan 9.00 - 15.00. Vi som jobbar här och driver detta företag heter Mia & Joacim Hovland och vi ser fram emot ditt besök här hos oss. För er i närområdet går det även bra att hämta upp era beställda silversmycken hos oss i ateljén, välj då hämta själv i kassan!